Posted on Leave a comment

BULAN PUASA PUN BOLEH CANTIK HOKAY!!!

[BULAN PUASA PUN BOLEH CANTIK HOKAY!!! πŸ˜ƒ]

Semestinya bulan Ramadhan boleh cantik sis! Jangan jadikan bulan puasa sebagai alasan ye. Kalau nak cantik, kena selalu! πŸ€—

Bulan puasa ni cuba sis amalkan tips-tips ni:

  1. Penjagaan kulit
    Time nak keluar pegi bazar tu, jangan lupa pakai losyen dan pelembap. Maklumla, kan panas bulan puasa ni. Kang terbakar pulak kulit tu.
  2. Penjagaan wajah
    Bersihkan kulit dengan menggunakan pembersih yang sederhana. Jangan kerap sangat sebab takut kulit jadi kering.
  3. Produk kosmetik
    Elak guna produk kosmetik yang berminyak sebab boleh sebabkan jerawat & jeragat. Sebaiknya gunakan produk kosmetik seperti bedak berasaskan air.
  4. Bersenam
    Boleh ja bersenam bulan puasa. Tetapi berpadalah, kalau terlebih nanti risau pulak akan effect kesihatan. 😊
  5. Consume #DianzVitamin
    Time bulan puasa pun korang boleh consume #DianzVitamin. Caranya, makan sebiji lepas berbuka & makan sebiji lepas sahur. Nak effect lagi best, makan dua biji terus lepas berbuka. Baru kulit jadi peloles chuollss! 😍

Time bulan puasa ni la masa terbaik untuk korang amalkan tips-tips ni. Sebabnya, korang dapat spend lebih banyak masa untuk jadi cantik. Selamat menjadi peloles! 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *